Profilevents AB, Profilhotels Aveny

Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini samt vår pub Pipes of Scotland.

Beskrivning

Om jobbet

 

Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.

Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker!

 

Vi söker just nu en bartender som;

· Gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp.

· Har erfarenhet av barservering och är gärna dryckesintresserad.

· Behärskar både svenska och engelska.

 

Vi söker en person som kan jobba extra under sommaren samt möjligtvis tillsvidare under terminerna ifall intresse finns.


När: välkommen med din ansökan (CV med personlig presentation) senast den 30 juni 2024. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%-25%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/116
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb