Profilevents AB, Profilhotels Savoy

Välkommen till ProfilHotels Savoy, ProfilHotels. Jönköping City finns precis utanför dörren. Centralstationen ligger fem minuters promenad bort, och du har nära till nöjen, shopping och övrigt utbud i Jönköping. Brasseriet Sofiehof Kök & Bar huserar i hotellet. Med ett stort fokus på närproducerade råvaror, sober inredning i 20-talsstil och en avslappnad service har Sofiehof blivit ett populärt tillhåll för såväl hotellgäster som Jönköpingsbor.\n\n

Beskrivning

Att njuta av frukost och god mat på hotell är för de flesta gästerna det viktigaste. Vi söker nu personal för sommaren men även kvällar/helger vid behov inför hösten.

Det kommer varieras med kvällsservering, frukost och lunch i vår restaurang Sofiehof.  Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för att ögat som för smaklökarna och att god service gör god mat ännu bättre.

 

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster. Det gör du genom att servera frukostbuffé, planera lunch och kvällar. Detta med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande morgon/dag pass men även eftermiddag kväll efter schemat. Då vi har musikarrangemang på Sofiehof Underjord så blir det då en del bar arbete. 

När det är lugnare stunder ser du till att det är rent och snyggt i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat.
Det är viktigt att du har fyllt 20 år som restaurangen på kvällen har bar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för service och tillsammans med oss​. Du älskar att göra det lilla extra för gästen, och ser de små detaljerna andra missar. Det är inga problem för dig att jobba både i lag och självständigt. Kreativitet och uppfinningsrikedom kännetecknar dig, och du tycker om att hitta nya vägar för att göra våra gäster ännu nöjdare. Du är flexibel med tider och har möjlighet att jobba både förmiddagar, kvällar och helger.

Tidigare restaurangvana är meriterande, men vi värdesätter intresse, motivation och serviceanda ännu högre. Tycker du om att laga mat är det toppen och göra fler arbetsmöjligheter.

  • Du har en varm och omtänksam personlighet.
  • Du har fyllt 20 år.
  • Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
  • Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
  • Du är flytande i både skrift och tal i både svenska såväl som på engelska för att kunna möta alla våra gäster på en så personlig plan som möjligt.
  • Du har ett öga för detaljer och kan ta ett snabbt beslut när det krävs.
  • Du kommer ha ansvar för restaurangen och beställningar vissa dagar då inte restaurangchefen är på plats. Då krävs det att du har ansvarstagande.
  • Enklare matlagning kan förekomma.

 

Villkor

Tjänsten är sommar och vid behov framåt

Vi jobbar med HRF avtal. 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform HRF avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Restaurang
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/105
Kontakt
  • Anette Tyresgård, 0739-833155
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb