Profilevents AB, Profilhotels Halmstad Plaza

Upplev den sköna staden Halmstad och bo på vårt ProfilHotels Halmstad Plaza, beläget mitt i den centrala delen av staden. Här bor man nära havet, centralstationen, shopping, nöjen och kultur. Med en förankring i lokala aktörer och leverantörer har vi satt en lokal prägel på hotellet, byggt med högkvalitativa material och med en utsmyckning som fyller detta fyrstjärniga hotell med färg och liv. Hotellets takterass erbjuder en havsutsikt utöver det vanliga. En plats och miljö att trivas i med en bedårande utsikt.


Beskrivning

Vi söker en ny medarbetare för att stärka upp vårt team i Halmstad. Vi söker dig som kan ta ansvar och arbeta självständigt och som alltid levererar service med en positiv och energisk inställning. Du är trygg, säkerhetsmedveten och gillar att jobba i ett högt tempo. Vi arbetar för våra gästers välbefinnande över gränserna och det ska vara självklart för dig att hjälpa till där det behövs. Vi har en restaurang med ca 180 sittplatser, eventyta med ca 300 sittplatser samt uteservering under sommarmånaderna, en lobbybar på entréplan samt en skybar på nionde våningen med utsikt över hela Halmstad.

Arbetsuppgifter

Som kock i vårt kök arbetar du i ett högt tempo för att leverera ut mat till flera avdelningar.
Du har passion för matlagning och ett öga för detaljer. Vidare är du flexibel och har många bollar i luften för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. Du håller ordning och reda och följer alla städrutiner som finns i ett kök. Du är stresstålig och arbetar bra i team, även tar eget ansvar och är självgående när det krävs. Du har ett nära samarbete till vår kökschef.

Kvalifikationer

För att ansöka om tjänsten som kock ska du ha fyllt 20 år. Du har erfarenhet och/eller utbildning inom branschen och vet hur man för sig i ett kök. Du talar flytande svenska och engelska.

Villkor

Ansökningarna kommer att behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30h/vecka
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/98
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb