Ligula HK, Ligula Ekonomiavdelningen

Ligula Hospitality Group har sitt huvudkontor på ett mycket centralt läge i Göteborg. Det är lätt att ta sig till oss då kontoret ligger ett stenkast från Korsvägen och Avenyn. Ett 30 tal anställda sitter i våra vackra och luftiga lokaler, rikt utsmyckade med vacker konst och mattor. Här är det lätt att trivas!

Beskrivning

Är du en driven, strukturerad och noggrann person som vill arbeta i team och utvecklas i en spännande organisation i en spännande bransch? Har du erfarenhet av redovisning? Då är detta rätt tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för den ekonomiska redovisning för några av våra hotell. Det innebär bland annat att du ansvarar för månadsboklsuten, löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra, in- och utbetalningar, avstämningar av balanskonton, momsavstämningar och samt även behjälplig i årsbokslut.

Som redovisningsekonom hos oss har du stort inflytande på dina arbetsuppgifter. Du kommer att bli en del av Ligula-familjen, som har blivit en betydande aktör på hotellmarknaden i Sverige, Danmark och Tyskland. Med oss kommer du att ingå i en snabb, utvecklande och spännande vardag omgiven av ambitiösa, duktiga och engagerade kollegor. Vi är en öppen och informell organisation med snabba beslutsprocesser.

I det dagliga arbetet kommer det att finnas ett särskilt nära samarbete både med dina kollegor på ekonomiavdelningen  och hotellcheferna. Då vi arbetar på plats och är många personer på avdelningen så det finns alltid någon och fråga och du är aldrig ensam med dina frågor.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas i rollen som innehåller en hel del bokföring tror vi att du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning och jobbat ett eller två år som ekonomiassistent eller redovisningsekonom. Du vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det framåt, har sinne för detaljer och är noggrann. Du är kommunikativ och har en lösningsorienterad attityd samt har en positiv inställning och trivs med många kontaktytor. Tidigare erfarenhet från hotellbranschen eller fastighetsbranschen är meriterande men är inget krav. 

Villkor

Tjänsten är på heltid med lön enligt överenskommelse.
Vi arbetar löpande med urvalet så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Observera att vi, på grund av GDPR-begränsningar, tyvärr inte tar emot ansökningar via e-post och att dessa raderas automatiskt. Vi tar inte emot samtal av säljare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/118
Kontakt
  • Anders Alvstedt, 031-3955005
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb