Profilevents AB, Profilhotels Halmstad Plaza

Upplev den sköna staden Halmstad och bo på vårt ProfilHotels Halmstad Plaza, beläget mitt i den centrala delen av staden. Här bor man nära havet, centralstationen, shopping, nöjen och kultur. Med en förankring i lokala aktörer och leverantörer har vi satt en lokal prägel på hotellet, byggt med högkvalitativa material och med en utsmyckning som fyller detta fyrstjärniga hotell med färg och liv. Hotellets takterass erbjuder en havsutsikt utöver det vanliga. En plats och miljö att trivas i med en bedårande utsikt.

 

Beskrivning

ProfilHotels Halmstad Plaza är Halmstads nyaste hotell med 14 våningar och 242 rum, allt från standard twin rum till sviter. Hotellet ligger i centrala Halmstad med närhet till centralstation, shopping och nöjen. ProfilHotels Halmstad Plaza ingår i Ligula Hospitality Group AB.

Vi söker nu medarbetare på 75% för att stärka upp vårt team i Halmstad. Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig och flexibel. Du gillar att arbeta i ett högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp dygnet runt alla dagar på året. Vidare är du lösningsorienterad och har glimten i ögat. Vi söker personal till dag- och kvällspass.

 

Arbetsuppgifter

Som receptionist arbetar du med traditionellt receptionsarbete, såsom in- och utcheckning, bokning, försäljning och information. Du är en viktig del av arbetslaget på hotellet och ser till att våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service. Det innebär även servering av dryck i baren och viss städning av lokaler. 

Arbetstiderna är förlagda vardagar samt helg, morgon samt kvällar. Tillträde 15 juli

Kvalifikationer

Meriterande om du har dokumenterad erfarenhet inom branschen. Vi förutsätter att du talar och skriver flytande på både svenska och engelska. 

Villkor

Ansökningarna kommer att behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kontakta oss via mail: reservation.halmstadplaza@profilhotels.se

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 15 juli 2024
Löneform Timlön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30h/v
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/108
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb