Cochleari AB, Good Morning Örebro

Good Morning Örebro ligger bara en kilometer från centrala Örebro, med Örebro Slott, Conventum och massor av affärer, kaféer och restauranger. 50 meter från hotellet ligger äventyrsbadet Gustavsvik. Vi ligger också nära Brunnsparken, med framträdanden och dans flera gånger i vecka. Hotellet har även en restaurang. Good Morning Örebro ingår i Ligula Hopitality Group AB.

Beskrivning

Vi söker extrapersonal till receptionen. Med början omgående och med möjlighet för utökade arbetstider under sommaren.
Vi söker flexibla, serviceminded och positiva personer med ett brinnande intresse och en härlig passion för servicebranschen! Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, tycker om att samarbeta, är flexibel och lösningsorienterad.

Du hanterar stressiga situationer med ett lugn, glädje och prioriterar rätt arbetsuppgifter. På varje arbetspass träffar du många av våra gäster och med enkelhet skapar du snabbt mycket goda relationer och gästtrivsel. Eftersom hotellet är öppet dygnet runt och året om är det viktigt att du har möjlighet att ta dig till hotellet tidiga morgnar och sena kvällar inkl. helger. Att vara en ansvarstagande och självgående kollega ser vi som en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Vi är ett litet hotell utan gränser mellan avdelningarna och därför är det mycket viktigt att du är flexibel. Som Hotellvärd/värdinna arbetar du dels i vår reception med sedvanliga receptionsuppgifter så som in-/ utcheckning av gäster, bokningar och en del administrativa sysslor. Arbetsdagen fylls till lika stor del av att servera frukost, beställa varor och ta hand om leveranser. Under kvällspassen arbetar du även i vår restaurang/bar med försäljning, servering och tillredning av enklare maträtter. En annan viktig del av arbetet är att hålla arbetsplatsen ren och prydlig och viss städning är en del av varje arbetspass.

Kvalifikationer

Erfarenhet från servicebranschen och liknande arbetsuppgifter inom hotellreception - Datorvana, gärna erfarenhet av något hotellbokningssystem - Du är van vid att leverera hög kvalitet i en miljö som tidvis kan vara stressig - Du har ett genuint intresse för service - Att du har en relevant utbildning inom hotellbranschen ser vi som meriterandeVillkor

- God svenska och engelska i tal och skrift
- För att söka tjänsten måste du vara minst 20år
- Timlön enligt kollektivavtal
- Vi anställer löpande så sök nu

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/110
Kontakt
  • Maria Schönqvist, 0704344620
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb